FANtv-nl-logo-mobile

Solide monitor

De LG Flatron L42PP is een monitor die tegen een stootje kan. Hij is geplaatst op een stalen voet en het scherm is drie maal sterker dan dat van conventionele flatscreens.


LG Electronics heeft deze monitor namelijk voorzien van gehard en krasvast glas. Door zijn flexibele en stevige stalen voet kunnen gebruikers de monitor alle kanten op draaien. Dat alles maakt de LG Flatron L42PP ideaal voor gebruik in klaslokalen, op vliegvelden, stations en vliegvelden, in bibliotheken, winkels en andere openbare gelegenheden. Of voor computergebruikers met kinderen  :-)Het krasvaste scherm van de L42PP is ruim drie keer sterker dan dat van conventionele flatscreens. In plaats van een hardheid van factor 2 of minder heeft deze monitor hardheidsgraad 7. Dit dankzij het gebruik van gehard glas. Behalve naar rechts en naar links kunnen gebruikers de nieuwe LG Flatron 30 graden naar boven en beneden draaien. Dat maakt het scherm vanuit elke hoek uitstekend zichtbaar. De flatscreens zijn verkrijgbaar in een 17-inch en een 19-inch versie.


“Zelfs een stroom van stalen knikkers van elk een halve kilo in gewicht kreeg de L42PP niet van zijn voetstuk. Geen krasje of barst was te zien nadat onze testmedewerkers deze stalen stortvloed over het flatscreen hadden uitgestort. Na deze test waren we volledig overtuigd van de robuustheid van onze nieuwe monitor”, zegt Remco Klaverstijn, Marketing Coordinator IT Products bij LG Electronics. “De vraag naar een stevige monitor voor openbaar gebruik neemt toe. Met de ontwikkeling van deze nieuwe Flatron spelen we perfect in op deze groeiende vraag.”


Met zijn contrastratio van 8000:1 staat de monitor in zowel zwakverlichte ruimten als onder tl-licht garant voor kraakheldere beelden. Ook de Flatron f-Engine, schermresolutie van 1280x1024 en responstijd van 5 ms dragen bij aan een uitstekende beeldweergave op elke locatie. Dat maakt de LG Flatron L42PP tot een geavanceerde monitor in een onverwoestbaar jasje.


De adviesprijs van de LG Flatron L42PP bedraagt 219 euro incl. btw voor de 17-inch en 249 euro incl. btw voor de 19-inch versie.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl