FANtv-nl-logo-mobile

Dell XPS Baton: PC in cylindervorm

De Dell XPS Baton heeft wel een heel bijzondere PC. Deze PC draag je als een stok. Een monitor en toetsenbord kunnen worden uitgerold.


Zoals veel grote fabrikanten maakt ook Dell wel eens een concept-product om de wereld kennis te laten maken met een geheel nieuwe vormgeving of techniek. Dit is een ideale manier om reacties te peilen en uit te vinden of de markt klaar is voor een product als deze.


De Dell XPS Baton is ook zo'n product. Deze PC heeft de vorm van een cylinder waaruit je een monitor en toetsenbord kunt trekken. Is dat gebeurt dan lijkt de Baton sterk op een laptop. In ingevouwen toestand lijkt het er echter meer op dat iemand met een stok in zijn hand loopt.Het multitouch scherm maakt ook andere vormen mogelijk. Je hoeft immers het toetsenbord niet uit te schuiven, en kan de XPS Baton als ebook-reader of als tablet pc gebruiken.


Het oled-scherm en het van aanraakgevoelige folie gemaakte toetsenbord zijn flexibel als papier, maar zullen door de elektrische lading stijf worden als de Dell XPS Baton wordt aangeschakeld.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl