FANtv-nl-logo-mobile

Lenovo Thinkpad W700ds: Laptop met 2 schermen

Niet genoeg aan één scherm? Lenovo komt met een laptop die is voorzien van een extra uitklapbaar scherm naast het 17 inch hoofdscherm.


Het betreft een volwaardig tweede scherm dat 10,6 inch groot is en een resolutie van 768 bij 1280 pixels biedt. Het extra scherm bevindt zich achter het hoofdscherm, en kan als een dvd-lade tevoorschijn getoverd worden. Eenmaal uitgeschoven kan het scherm 30 graden worden gedraaid. Lenovo mikt met deze laptop op fotografen, ontwerpers en andere professionals die op hun werkplek vaak met twee schermen werken, en die dat ook willen als ze elders op hun laptop werkzaamheden verrichten.Lenovo had de ThinkPad W700ds in januari op de CES in Las Vegas voor het eerst willen presenteren. Door een fout stond de laptop echter al op de IBM website.


De Lenovo Thinkpad W700ds komt beschikbaar met diverse Intel Core 2 Quad-processoren en NVIDIA Quadro-videokaarten. Het geheugen bedraagt maximaal 8GB en er zijn types met harde schijven en ssd-drives tot 960 GB.


De laptop is mede door dat tweede scherm niet erg licht: 5 kilo. Ook is het scherm een centimeter dikker geworden dan gebruikelijk.


De prijs is ook zwaar, in Amerika (waar de prijzen lager liggen dan hier) kost de goedkoopste Lenovo Thinkpad W700ds 3.600 dollar

Vergelijkbare artikelen