FANtv-nl-logo-mobile

Full HD design monitoren

Packard Bell brengt twee Full-HD design-monitoren op de markt. Het zijn de meest geavanceerde monitoren die het merk ooit gemaakt heeft.


Het betreft de Packard Bell Maestro 222 Ws en Maestro 242 W. De monitoren zijn identiek, alleen het formaat (22 en 24 inch) verschilt.


De monitor imponeert al als hij uitstaat. Het design is strak, maar het is vooral het naadloze edge-to-edge glazen kader wat opvalt.De specificaties blijven daar niet bij achter. Integendeel! De maximale resolutie bedraagt 1920 bij 1080 pixels (Full-HD), de responsetijd is 2 ms en de contrastverhouding van 40000:1. Via de  HDMI-, DVI- en VGA-ingangen kun je tal van apparaten aansluiten.


Losse speakers heb je met deze monitor niet nodig, want er zijn 4-Watt speakers ingebouwd. De monitoren kunnen ook als usb-hub dienst doen.


De adviesprijzen bedragen 219 (Packard Bell Maestro 222 Ws) en 269 euro (Packard Bell Maestro 242 Ws). Dat zijn scherpe prijzen gezien het gebodene. In februari 2009 zijn de monitoren te koop. De werkelijke winkelprijzen kun je dan hier vinden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl