FANtv-nl-logo-mobile

HP Officejet Pro 8500 / Pro 8000 / 6500

HP heeft drie nieuwe printers uit de HP Officejet-serie gepresenteerd. Deze bieden een hoge kwaliteit en snelheid voor een prijs per printje die aanmerkelijk lager ligt dan die van een laserprinter.


De fabrikant richt de HP Officejet Pro 8500 All-in-One-serie, de HP Officejet Pro 8000 Printer-serie en de HP Officejet 6500 All-in-One-serie vooral op het MKB maar ook voor de veel-printende-consument zijn dit heel betaalbare printers.HP Officejet Pro 8500 All-in-One


Met de nieuwe Officejets kan er met een professionele kwaliteit worden geprint tegen kosten per pagina die maar de helft bedragen van die van laserprinters die met dezelfde snelheid printen. Ook gebruiken de Officejets maar de helft van de energie die de laserprinters nodig hebben.


"De nieuwste generatie inkjetprinters voor het MKB is robuuster en hebben een betere afdrukkwaliteit dan de vorige. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is de kwaliteit van kleurenprints met de nieuwe inkjets even goed als met kleurenlaserprinters. Bovendien bieden inkjets meer functies en lagere gebruikskosten,” zegt Jan Siroky, Associate Vice President voor onderzoek bij IDC. “In de huidige economische situatie is 'waar voor je geld' een belangrijke overweging.”


Alle printers uit de nieuwe Officejet-serie maken deel uit van HP's Eco Solutions-programma en beschikken over milieufuncties die bedrijven helpen geld en grondstoffen te besparen, zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken, HP Smart Web Printing en eenvoudige recycling van de cartridges via HP Planet Partners.


HP Officejet Pro 8000 en 8500
De HP Officejet Pro 8500 All-in-One-serie en de HP Officejet Pro 8000 Printer-serie zijn ontwikkeld op basis van de HP Scalable Printing Technology en bieden aanzienlijk lagere kosten per pagina ten opzichte van vergelijkbare laserprinters, terwijl ze op snelheid niet inleveren.HP Officejet Pro 8000 Printer


Printers en All-in-Ones uit de nieuwe Officejet-series staan garant voor met laser vergelijkbare afdruksnelheden van maximaal vijftien pagina's per minuut in zwart en elf in kleur. Beide series bieden een een lager energieverbruik ten opzichte van vergelijkbare laserprinters en zijn voorzien van een Energy Star zuinigheidslabel, ingebouwde (draadloze) netwerkopties en beheersoftware.


De HP Officejet Pro 8000- en 8500-printerseries gebruiken nieuwe, waterbestendige HP 940/940XL Officejet-inktcartridges op basis van pigmenten. Deze zorgen voor een professionele, duurzame afdrukkwaliteit die bestand is tegen regen en waterdruppels . Met de nieuwe HP940/940XL Officejet-inktcartrides kunnen kleine bedrijven nu in huis marketing- en promotiemateriaal van professionele kwaliteit printen.


HP Officejet 6500
De HP Officejet 6500 All-in-One-serie is gebaseerd op de HP Scalable Printing Technology en biedt tot 40 procent lagere kosten per pagina en energieverbruik dan bij gebruik van vergelijkbare laserprinters. All-in-Ones in deze nieuwe Officejet-serie werken met afzonderlijke inktcartridges en bieden met laserprinters vergelijkbare afdruksnelheden van maximaal zeven pagina's per minuut in zwart en kleur. De nieuwe Officejets beschikken over diverse functies, waaronder automatisch tweezijdig afdrukken  en draadloze netwerkopties.HP Officejet 6500 All-in-One


De HP Officejet 6500 All-in-One-serie maakt gebruik van de nieuwe HP 920/920XL Officejet-inktcartridges en produceert, dankzij de afzonderlijke HP Officejet-inkten met speciale formule en ColorLok-technologie, duurzame documenten van professionele kwaliteit.


Prijzen:  • De HP Officejet Pro 8500 All-in-One is verkrijgbaar voor €299 - €499.

  • De HP Officejet Pro 8000 All-in-One is verkrijgbaar voor €149 - €199.

  • De HP Officejet 6500 All-in-One is verkrijgbaar voor €149 - €199.

Vergelijkbare artikelen