FANtv-nl-logo-mobile

Shuttle touchscreen desktopcomputer

Shuttle komt met een nieuwe touchscreen-computer voor op het bureau of in de huiskamer. Met een prijs van nog geen 500 euro is deze scherp geprijst.


Touchscreen heeft de toekomst, en we zien deze technologie dan ook steeds vaker toegepast worden bij computers. Shuttle komt met een nieuwe touchscreen-computer met leuke specificaties en een opvallend lage prijs.Het gaat om de Shuttle X 5000TA, een 15,6 inch touchscreen desktopcomputer die is voorzien van een Intel Atom 330-processor (2x 1,6GHz) en 1GB geheugen. Ook een webcam, wifi, een microfoon en interne  speakers zijn aanwezig. Het apparaat is bijzonder dun, slechts 3,6 centimeter.De Shuttle X 5000TA is een echte nettop (de desktop-variant van een netbook), hij is echt bedoeld om via een netwerk en internet te gebruiken. Een cd- of dvd-drive is dan ook niet aanwezig, maar de harde schijf is wel weer opvallend ruim bemeten, 160 GB.


Zonder besturingssysteem kost de Shuttle X 5000TA 499 euro. Het is ook mogelijk het systeem aan te schaffen met Windows Vista Home Basic.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl