FANtv-nl-logo-mobile

Computermonitor met televisie-ambitie

De BenQ SE2241 is een 22 inch lcd-scherm met een uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit. Dit scherm gooit ook hoge ogen als (tweede) televisie in huis.


Onder de vele technologieën ter verbetering van de beeldkwaliteit voor zowel thuis als op kantoor zijn onder andere de Senseye Human Vision Technologie, een snelle responstijd van 5 ms en een Auto Contrast Enhancement (ACE) van 10.000:1.Dankzij de slimme 10.000:1 Automatische Contrastverbetering (ACE), die is ontwikkeld door BenQ zelf, wordt het contrastniveau door automatische aanpassing van het backlight verbeterd. Hiermee worden ongekende zwart-dieptes bereikt. Een dergelijke contrastprecisie, perfect aangepast aan iedere scene, versterkt donkere details en daardoor komen voorheen opgemerkte elementen in de donkerste games of filmbeelden tevoorschijn. De ingebouwde Senseye-technologie biedt een bovengemiddelde helderheid en levendigheid. Dankzij de vier voorgeprogammeerde standen (Film, Dynamisch, Standaard en Gebruiker) stelt je de SE2241 met één druk af op zowel uw pc-gebruik met games, browsers, documenten en fotobewerking als op uw tv-gebruik met HD-uitzendingen, Blu-ray- films, video-opnames en game-consoles.


De resolutie van 1920 x 1080 biedt helderheid van 1080p/24Hz. Er wordt meer informatie op het scherm getoond waardoor je minder hoeft te scrollen en dat komt de productiviteit van uw pc ten goede. Digitale geluidsreductie, een 3D Y/C (comb) kleur-/contrastfilter, de-interlacing en een snelle responstijd van 5 ms verwijderen bovendien beeldvervormingen zoals blurring (het verspringen van beelden) en ghosting (bewegingsvertragingen waadoor er een spookbeeld ontstaat).


Het digitale geluid uit de dubbele 3-watt speakers kan met de voorgeprogammeerde standen ingesteld worden voor Klassiek, Pop, Rock en Jazz. Een aansluiting voor de hoofdtelefoon is binnen bereik geplaatst; een handigheidje voor de serieuze gamer. De uitgebreide lijst van aansluitmogelijkheden laat zien dat de SE2241 ontworpen is met zowel werk als vrije tijd in gedachten; met aansluitpunten voor component, compositie, S-Video, D-sub en HDMI kan naast een PC, HDTV en Blu-Ray ook een spelcomputer aangesloten worden.Het moderne uiterlijk van de SE2241 is net zo indrukwekkend als de uitgebreide lijst van specificaties. Eb - en vloedbewegingen van de oceaan vormen de inspiratiebron voor de decoratieve speakerkast: met de 3-dimensionale ondulatie van verspringende golven een lust voor het oog! De dunne setting in zwarte hoogglans, geaccentueerd door een glanzende zilveren frame, weerspiegelt de elegantie van dit beeldscherm. Zelfs aan de achterkant van de SE2241, die gesierd is met een golvende vorm in spiegelend zwart, is door de ontwerpers veel aandacht besteed.

Vergelijkbare artikelen