FANtv-nl-logo-mobile

Xerox WorkCentre 6400

De nieuwe Xerox Workcentre 6400 is een printer/copier/fax met veel nieuwe mogelijkheden. Het is een mooi voorbeeld van wat er met zo'n printer allemaal mogelijk is.


Tegelijktijdig kopiëren, faxen en scannen
Het WorkCentre 6400 kan tegelijkertijd kopiëren, faxen en scannen, zelfs wanneer er ondertussen andere opdrachten worden afgedrukt.


De Print Around-functie signaleert afdruktaken die wachten op extra bronnen en print alvast de volgende taak in de wachtrij. De scanfunctie biedt een breed scala aan documentopties waarmee veel voorkomende processen geautomatiseerd kunnen worden.
Documenten op de printer opslaan en beheren
Documenten die veelvuldig worden afgedrukt, kunnen worden opgeslagen op het apparaat om later herdrukt te worden. De machine is tevens in staat om papieren documenten om te zetten naar op tekst doorzoekbare PDF-bestanden om het archiveren, ordenen en opzoeken te vereenvoudigen.


Document beveiligingsvoorzieningen
Het WorkCentre 6400 beschikt over een grote hoeveelheid aan document beveiligingsfuncties. Zo kan een printopdracht in een wachtrij worden opgeslagen, totdat deze door middel van een pincode wordt vrijgegeven om te printen.


Gegevens in het geheugen van de machine kunnen automatisch na elke taak of op verzoek worden vernietigd. Tevens kan er een wachtwoord verplicht worden gesteld, voordat inkomende faxen kunnen worden geprint.

   
Beveiligingsprotocollen
De machine voldoet aan de nieuwste beveiligingsprotocollen, 802.1x en IPSec voor zowel IPv4 en IPv6, dit betekent dat netwerken beter zijn beveiligd.


Programmeerbaar
Dankzij een kleuren-aanraakscherm van 203 mm met pictogrammen en hulpschermen, is het WorkCentre 6400 gemakkelijk in gebruik. Het Xerox Extensible User Interface Platform (EIP), biedt onafhankelijke softwareleveranciers en -ontwikkelaars de mogelijkheid om customized applicaties te ontwikkelen die direct toegankelijk zijn vanaf het aanraakscherm.


Snel
De machine drukt af tot 30 paginas per minuut in kleur en 35 paginas per minuut in zwart-wit. De geautomatiseerde functionaliteit voor dubbelzijdig printen zorgt bovendien voor een reductie in papiergebruik.


Het WorkCentre 6400 is verkrijgbaar als vrijstaand of bureaumodel met een optionele finisher voor het sorteren en nieten van sets van maximaal 30 paginas of voor stapelopdrachten voor direct gebruik.


Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijzen voor het WorkCentre 6400 start bij 3.799 euro. Kijk voor lagere prijzen bij AcesDirect.

Vergelijkbare artikelen