FANtv-nl-logo-mobile

Vier Samsung netbooks

Samsung breidt haar R-serie in Nederland uit met vier notebooks. De R780 en R580 zijn zeer krachtige notebooks, terwijl de R730 en R530 opvallen door het stijlvolle design.


De ingebouwde Intel Core i5-520M processor van de R780 en de R580 is sneller dan jij zelf bent. De processor brengt automatisch de processorkracht daar waar die het meest nodig is. Of je nu een HD-video maakt, foto's bewerkt of een PC-game speelt, je kunt eenvoudig meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren en zo productiever dan ooit zijn.


De vier notebooks komen uit in de nieuwe Touch of Color crystal finish met glasachtige, op licht geïnspireerde nuances. Ook is er een keuze uit verschillende patronen. Het ergonomische design en het numerieke toetsenbord geven een extra plezierige en productieve gebruikerservaring. De krasbestendige behuizing is zo ontworpen dat het notebook is beschermd tegen vieze vingers én de onvermijdelijke klappen en stoten.Op de HD-LED displays van de nieuwe notebooks uit de R-serie verschijnen de beelden haarscherp en in levensechte kleuren. Dankzij een aspectratio van 16:9 kun je van HD-films en games genieten. Elk detail komt tot leven met de vooruitstrevende 3D graphics processingkracht van de nieuwste NVIDIA GeForce grafische kaart*.


De krachtige notebooks bevatten een reeks nuttige tools, zoals een USB 'sleep-and-charge' poort (alleen op de R780 en de R580), zodat je mobiele apparaten zoals een mp3-speler via je notebook kunt opladen, zelfs als deze uit staat. Met de 'AnyPC remote PC access' heb je een beveiligde 'one click'-verbinding met je PC thuis of op kantoor. Hiermee kun je onderweg veilig en eenvoudig bestanden uitwisselen en bekijken. Als je notebook is gestolen, spoor je het met de Phoenix FailSafe software op. Vervolgens kun je de belangrijke gegevens op je notebook coderen, managen, terugvinden of verwijderen.


De notebooks uit de R-serie hebben een TCO-certificaat en voldoen aan de ECO RoHS norm. De modellen bevatten geen kwik en verbruiken aanzienlijk minder energie dankzij de LED-displays.


De nieuwe notebooks uit de R-serie zijn verkrijgbaar vanaf eind januari 2010. De verkoopadviesprijzen inclusief BTW zijn:
R780: vanaf € 849,-
R580: vanaf € 749,-
R730: vanaf € 599,-
R530: vanaf € 529,-

Vergelijkbare artikelen