FANtv-nl-logo-mobile

3D camcorder, blu-ray speler en fotocamera

Panasonic ziet het helemaal zitten met 3D, en komt met een 3D-camcorder, een 3D-blu-rayspeler en een 3D lens voor de Lumix G fotocamera.


3D foto's maken met Panasonic camera's.
Eind 2010 komt Panasonic met een 3D lens voor de Lumix G Micro Four Thirds-camera's. Hiermee kun je dan driedimensionale foto's maken. Omdat de Lumix G-modellen die nu in omloop zijn daar nog niet voor geschikt zijn zal de levering waarschijnlijk vergezeld gaan van een firmware-update.Panasonic 3D camcorder
Maar 3D blijft bij Panasonic niet beperkt tot stilstaand beeld. De Panasonic HDC-SDT750 is de eerste 3D camcoder voor de consumentenmarkt. Oktober 2010 moet deze 3D videocamera uitkomen tegen een (Amerikaanse) adviesprijs van 1.399 dollar. Ook de camcorder werkt met een losse 3D-lens. De gebruiker kan deze verwijderen om gewoon 2D opnames te maken.De 3D conversie-lens splitst het beeld in een linker en een rechterdeel. Beide hebben een resolutie van 960 x 1080. De kijker ziet de beelden als één beeld met diepte.


Panasonic DMP-BDT100 3D blu-ray speler
De Panasonic DMP-BDT100 is niet de eerste 3D blu-ray speler, maar in tegenstelling tot de modellen van Sony en Samsung is de Panasonic redelijk betaalbaar voor consumenten.De adviesprijs gaat waarschijnlijk 579 euro bedragen. Eind augustus 2010 wordt de speler in de winkels verwacht.

Vergelijkbare artikelen