FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Series 7 CHRONOS

De nieuwe Samsung Series 7 CHRONOS beschikt over een dusdanig smalle rand, dat je er als het ware één inch aan beeldschermruimte bij krijgt.


Het betreft een 15 inch laptop, maar door de smalle rand is het apparaat niets groter dan een 14 inch notebook van een ander type. Ideaal voor kopers die een compacte laptop zoeken. Voor hen is het gewicht van 2,31 kilo ook interessant. De Samsung Series 7 CHRONOS is namelijk slechts 2,39 centimeter dik.


Ook op andere punten scoort de nieuwe Samsung Series 7 CHRONOS uitstekend. De processor is een Intel Core i7 of een i5 die in combinatie met de ExpressCache-technologie de kleine laptop razendsnel maakt. Razendsnel is ook het opstarten met dank aan de FastStart functie. Deze zorgt er voor dat de laptop binnen twee seconden te gebruiken is als je hem uit slaapstand wekt. Daarmee is de Series 7 CHRONOS 33% sneller dan zijn voorgangers.Werken in het donker is geen probleem bij deze laptop want de toetsen worden verlicht als dat nodig is. Een sensor bepaalt daarbij de lichtsterkte.


verder pocht Samsung met een extreem goede accu. Er kan negen uur gewerkt worden op een lading, maar het meest bijzondere is de lange levensduur van de accu zelf. Deze kan volgens Samsung 1500 keer opgeladen worden voor de capaciteit onder de 80% zakt. daarmee gaat deze accu volgens Samsung vijf keer langer mee dan die van de concurrentie.


Eind oktober 2011 is de nieuwe Samsung Series 7 CHRONOS in Nederland te koop. De adviesprijs start bij de 999 euro.

Vergelijkbare artikelen