FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Galaxy Tab 2

Samsung heeft de nieuwe Galaxy Tab tablet computer gepresenteerd. De Samsung Galaxy Tab 2 gaat de huidige Galaxy tab vervangen. Deze is sinds 2010 op de markt.

Ook de tweede versie van de Samsung Galaxy Tab heeft ook een 7 inch scherm en ziet er op het oog gelijk uit als de eerste Galaxy Tab. De verschillen zitten hem in de onderdelen, maar ook in het sterk afgenomen gewicht. Hoewel hij niet kleiner is geworden, is het gewicht van de Tab gedaald van 413 naar 344 gram. Het verschil met de grote 10 inch Galaxy Tab (599 gram) is daarmee nog groter geworden.

samsung-galaxy-tab-2

De processor van de nieuwe versie is een 1 GHz dual-core processor en de schermresolutie (TFT) bedraagt nu 1024 bij 600 pixels. De grootste verbetering zit hem echter in de software. De Samsung Galaxy Tab 2 draait op Android 4.0.

De Samsung Galaxy Tab 2 komt zeker naar Nederland, maar wanneer is nog niet bekend. Ook de prijs is niet bekend gemaakt. Het gerucht gaat echter dat de Samsung Galaxy Tab 2 met WiFi 450 euro gaat kosten, en dat je voor de 3G versie 100 euro meer moet meertellen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl