FANtv-nl-logo-mobile

Goedkope kleuren-laserprinters

Een laserprinter heeft diverse voordelen ten opzichte van een inkjetprinter. Zo is een laserprinter zuinig met inkt en hoef je (mede daardoor) de cartridge maar weinig te vervangen.

Alleen dat is al een groot voordeel ten opzichte van de gemiddelde inktjet waarbij je zelfs al print je weinig toch continue van die dure inktpatronen moet vervangen.

goedkope-laserprinter-kleur

En er zijn nog meer voordelen. Tekst wordt door een laserprinter scherper afgedrukt en het printen gaat sneller. Als het op het printen van foto's aankomt is een inktjet echter meestal in het voordeel.

Maar wat kost zo'n kleurendeskjet? Onderstaande prijzen zijn per 28 mei 2015 bij de Printershop. Bij de Printershop kun je goedkoop laserprinters en deskjetprinters bestellen die gratis worden thuisbezorgd. Deze winkel adviseren we als je een nieuwe printer nodig hebt.

Samsung CLP-365
Met een prijs van 139 euro is de Samsung CLP-365 bijzonder goedkoop voor een kleuren-laserprinter. Vooral omdat hij ook nog gratis wordt thuisbezorgd. De Samsung CLP-365 (foto boven) is een compacte en stille kleurenlaserprinter die zowel thuis als op kantoor te gebruiken is. Door zijn kleine formaat kun je hem makkelijk op een bureau plaatsen.

laserprinter-goedkoop

De Samsung CLP-365 is een gebruiksvriendelijke laserprinter die dankzij zijn polymeertoner in combinatie met de Samsung ReCP afdruktechniek heldere, scherpe en levendige prints aflevert. Handig zijn twee knoppen: De ECO-knop waarmee je toner, papier en energie spaart en de Print Screen waarmee je direct kunt printen wat op je scherm staat.

Een nadeel van de Samsung CLP-365 is het ontbreken van een netwerkaansluiting. Noch WiFi noch Etheret wordt ondersteund waardoor je alleen kan printen vanaf de computer die met een usb-kabel met de printer is verbonden. Dit kan wel met de Samsung Xpress 410W die bij de Printershop 149 euro kost.

HP Laserjet Pro CP1025NW
Voor slechts 119 euro (tijdelijk) kun je ook kiezen voor de HP Laserjet Pro CP1025NW. Dit is een HP laserprinter die dankzij de HP ImageREt 2400-technologie en ColorSphere toners garant staat voor haarscherpe prints. Ook in kleur. Deze goedkope HP Laserjet Pro kun je als netwerkprinter gebruiken, draadloos vanaf iedere computer, tablet of smartphone in huis of op kantoor.

laserprinter kleur goedkoop

Het is een snelle efficiente kleuren-laserprinter die gebruik maakt van vier toners zodat je nooit een toner hoeft te vervangen waar nog inkt van een minder gebruikte kleur in zit. Een ander sterk punt van deze goedkope laserprinter is de Instant-on en Auto-on/Auto-off technologie die energie spaart maar er voor zorgt dat je snel kunt beginnen met printen, zonder opwarmtijd!

HP LaserJet Pro Color MFP M177FW
Bovenstaande printer zijn echte printers. Wil je meer dan alleen een printje maken, bijvoorbeeld scannen of kopiëren,dan heb je een all-in-one nodig. De goedkoopste kleurenoptie is dan de HP LaserJet Pro Color MFP M177FW, een zeer professionele kleuren-laserprinter die ook nog eens kan faxen. Deze multifunctionele kleurenprinter kan vi WiFi of een kabel verbonden worden met het netwerk en ook vanaf telefoons en tablets gebruikt worden. Een uitstekende laser-all in one die bij de Printershop tijdelijk slechts 230 euro kost.

kleurenprinter goedkoop laser

 

Kijk bij Printershop voor nog veel meer printers tegen stuntprijzen. Gratis afgeleverd/ Voor 23:59 uur besteld, de volgende dag al in huis.

Tags: printers, laserprinters