FANtv-nl-logo-mobile

Onbeperkt foto's online

Nog steeds in het bezit van een schoenendoos met honderden foto's? Zet ze online bij Picture Factory (gratis zonder limiet!) en laat eventueel de mooiste foto's in een fotoboek afdrukken.


Bij Picture Factory hoef je geen software te downloaden en installeren. Je plaatst je foto's en maakt je eigen album helemaal online, via de website. Hierdoor ben je niet gebonden aan één computer of locatie om de foto's te bekijken en aan jouw album te werken.


Al je foto's gratis online beschikbaar stellen
Ook vrienden en familie kunnen de foto's bekijken. Een groot verschil tussen Picture Factory en andere aanbieders van  online fotoalbums is dat Picture Factory geen limiet stelt aan het aantal gratis te plaatsen foto's. Je kunt er je hele fotocollectie online zetten!Fotoalbums en andere foto-producten
De foto's kun je via je beeldscherm bekijken. Maar de mooiste foto's wil je natuurlijk ook "echt" zien. Je kunt ze laten afdrukken en eventueel in een album plakken, maar het is veel mooier om de foto's in een persoonlijk fotoboek af te laten drukken. Zo komen je foto's pas echt tot hun recht!Picture Factory levert - tegen opmerkelijk lage prijzen - prachtige fotoboeken, waarvan je de layout helemaal zelf via de website kunt bepalen. Clipart en honderden achtergronden en thema's staan hierbij tot je beschikking. Ook andere foto-producten, zoals foto's op canvas, kalenders en kaarten levert Picture Factory voor weinig geld.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl