FANtv-nl-logo-mobile

Gratis marktplaats voor freelancers

123freelance is een nieuwe website, die is opgezet om freelancers in contact te brengen met opdrachtgevers.


 123freelance.nl heeft een marktonderzoek uitgevoerd onder alle bekende Freelance marktplaatsen en daaruit de beste functies gefilterd. De toegang tot 123freelance en alle functionaliteiten voor zowel freelancers als opdrachtgevers is geheel gratis.


Het nieuwe initiatief is bedacht door Erwin Sanders, iemand die zelf freelance- en detacheringsopdrachten uitvoert maar ook freelancers zoekt voor opdrachten. "Er is eigenlijk geen goede gratis marktplaats voor freelancers en opdrachtgevers". "De betaalde bestaande sites missen vaak de nodige functionaliteit en zijn verouderd", aldus Erwin Sanders de bedenker van 123freelance.nl.De freelancer kan op 123freelance.nl een gratis `Opdracht Search Agent` aanmaken, zodat hij meteen de nieuwe interessante opdrachten per email ontvangt. Alle cv`s worden volledig geindexeerd, wat inhoudt dat opdrachtgevers optimaal kunnen zoeken in de gratis freelance database.
De freelancer kan opdrachten zoeken op maximale afstand woon-werk in kilometers. Volgens Sanders is dat bij andere freelance sites niet mogelijk.


De opdrachtgever kan op 123freelance.nl een `Freelance Search Agent` aanmaken, zodat hij meteen de nieuwe interessante freelancers per email ontvangt. De CV`s en pasfoto`s van freelancers kunnen door opdrachtgevers gedownload worden. Daarnaast kunnen opdrachtgevers eenvoudig en gericht zoeken in volledig geindexeerde cv`s.


Naast freelancers kunnen ook bedrijven hun werknemers aanbieden op opdrachten, zodat ook deze bedrijven gebruik kunnen maken van de nieuwe mogelijkheden van 123freelance.nl.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl