FANtv-nl-logo-mobile

Een eigen webwinkel beginnen is heel eenvoudig

Hoeveel technische kennis heb je nodig om een eigen webwinkel te beginnen? Helemaal niets! Met Shoptrader kun je meteen aan de gang.

Shoptrader biedt kant en klare webwinkels aan die je alleen maar hoeft te vullen met je eigen producten en gegevens, en klaar is Kees! Natuurlijk is het wel belangrijk om de winkel een persoonlijk tintje te geven met eigen kleuren, logo en afbeeldingen, maar ook dat stel je allemaal in via eenvoudige menufuncties. Programmeren is nergens nodig.

 

 

En toch biedt Shoptrader je een volwaardige professionele webwinkel aan. Met webruimte, een eigen domeinnaam en veel meer dan alleen een etalage voor je spullen. Orderafhandeling, voorraadbeheer, marketingacties, een verzendmodule, een betaalmodule, rapportage,.. alles wat nodig is om je online winkel te runnen is aanwezig op de servers van Shoptrader en kan door jou worden gebruikt.

En voor dit alles betaal je maar 22.50 euro per maand. En dat is natuurlijk een extreem lage prijs voor een complete webwinkel met alles er op en er aan.

Hier vind je alle informatie

 

Tip: Zoek je een soortgelijke dienst voor alleen een website, kijk dan bij 123website.

Vergelijkbare artikelen