FANtv-nl-logo-mobile

Zelf website designs ontwerpen

Zelf templates ontwikkelen voor websites in bijvoorbeeld Wordpress, Blogger, Joomla en Drupal wordt heel eenvoudig als je de software van Artisteer gebruikt


Met Wordpress of Blogger kan iedereen vrij eenvoudig een weblog of website beginnen en vullen met informatie. Het maken van een mooie website layout (een template) wordt door de meeste gebruikers wel lastig gevonden. Gelukkig is er Artisteer, een programma waarmee je zonder technische kennis je eigen professionele templates kunt maken.


Artiseer wordt geleverd in twee versies. Met Artisteer Home Edition kun je templates maken voor Wordpress en Blogger (Blogspot). Met de meer uitgebreide  versie kun je je ook uitleven op templates voor Joomla, Drupal en CodeCarge.Als basis kun je gebruik maken van tientallen prachtige designs, maar daarvoor schaf je natuurlijk niet zo'n pakket aan. Je wilt een geheel eigen unieke design. Dat is geen probleem want de standaard templates zijn doodeenvoudig en in zijn geheel aan te passen. Natuurlijk kun je ook met een blanco scherm beginnen, maar dan wordt het maken van een template weer een stuk lastiger.


Artisteer werkt heel makkelijk en gebruiksvriendelijk. Een website ontwerpen is niet lastiger dan het maken van een mooi opgemaakt document in Word.


Kijk hier voor de prijzen en meer informatie over Artisteer


 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl