FANtv-nl-logo-mobile

Internet Veiligheidspakket van KPN

Wist je dat Nederland in de top 10 staat van landen die schadelijke software als Malware verspreiden? Dit betekent dat je als Nederlander meer kans loopt dat je PC of smartphone met gevaarlijke software wordt besmet.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan apps die je voor internetbankieren gebruikt, of aan geïnfecteerde pc's waarbij hackers op afstand kunnen zien welke mailtjes er verstuurd worden. Ook kunnen de makers van deze software zien hoe je inlogt op verschillende websites en zodoende zelf jouw account op die sites gebruiken.

kpn-veilig

KPN heeft daarom een Internet Veiligheidspakket laten ontwikkelen waarmee je je tegen malware en andere internetgevaren kunt wapenen. Dit Internet Veiligheidspakket is gericht op ondernemers, maar kan natuurlijk ook door particulieren worden gebruikt. De bekende maker van beveiligingssoftware F-Secure heeft het Veiligheidspakket ontwikkeld. En dat hebben ze goed gedaan want verschillende toonaangevende organisaties hebben dit pakket inmiddels als beste getest.

Het Internet Veiligheidspakket van KPN werkt op PC, Mac, servers en smartphone. Het is een virusscanner, anti-spyware software, firewall en spamfilter in één, en daarmee een complete beveiliging voor je computer, telefoon en netwerk.

Actie: Nu 6 maanden 58% korting
Dit KPN Internet Veiligheidspakket kost 7,95 euro per maand. Maar wie zich voor 15 november 2013 inschrijft via deze actiepagina krijgt 50% korting en betaalt slechts 3,98 euro. Profiteer dus snel van deze kortingsactie.

Vergelijkbare artikelen