FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe informatie over de 'glazen' LG GD900

LG heeft nieuwe informatie vrijgegeven over zijn doorzichtige telefoon. Heel bijzonder - naast het design - is dat je hem kunt bedienen door symbolen op het display te tekenen.


Wil je bijvoorbeeld de mp3-speler activeren, dan hoef je alleen maar met een vinger de letter M op het scherm te schrijven. Deze besturing heeft van LG de naam S-Class-interface gekregen.Heel bijzonder aan de LG GD900 is dat ook het uitschuifbare toetsenbordje doorzichtig is. Dit geeft de telefoon een heel apart aanzien, het is alsof deze van glas is gemaakt. Maar er is meer uniek aan dit toetsenbord, het doet namelijk ook dienst als touchpad. Door met je vingers over het doorzichtige toetsenbord te schuiven kun je bijvoorbeeld door telefoonlijsten, websites en documenten scrollen.


LED's zorgen bovendien voor een subtiele sfeerverlichting die er voor zorgt dat de cijfers en letters op het toetsenbord zichtbaar zijn.In mei moet de LG GD900 al in Europa op de markt komen.. Goedkoop zal hij niet zijn want LG heeft de GD900 in een hoog prijssegment geplaatst.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl