FANtv-nl-logo-mobile

Zo leuk is mobiel internet

Met de lancering van een speciale website laat T-Mobile zien hoe handig en leuk mobiel internet kan zijn. Dit gebeurt ondermeer via demonstratie-filmpjes.


Via deze site presenteert T-Mobile ruim 40 populaire mobiele applicaties zoals die van Hyves, 9292OV en Buienradar. Gebruikers kunnen op filmpjes zien hoe applicaties werken en direct de link er naar toe via een gratis sms op hun mobiele telefoon ontvangen. 


Inmiddels zijn negen van de tien toestellen geschikt voor mobiel internet en groeit het aantal applicaties met de dag. Voordeel van de site is dat bezoekers in een oogopslag zien wat veelgebruikte sites en applicaties zijn. Bovendien is er de mogelijkheid om recensies van andere gebruikers te lezen, en natuurlijk kun je ook je eigen mening geven.Helemaal handig zijn de filmpjes waarin gebruikers kunnen zien hoe een applicatie werkt en hoe ze deze kunnen downloaden op hun mobiele telefoon.` 


web`n`walk
Klanten die met een mobiele telefoon willen internetten en e-mailen, kunnen kiezen voor een web`n`walk abonnement van T-Mobile, waarmee zij al vanaf 9,95 euro per maand incl. BTW onbeperkt kunnen internetten. Zo kunnen klanten eindeloos gebruikmaken van de sites en applicaties, zonder zorgen over de kosten voor internetgebruik.


Meer informatie over de abonnementen voor mobiel internet kun je vinden bij deze door ons geselecteerde online telefoonwinkels.

Vergelijkbare artikelen