FANtv-nl-logo-mobile

Sharp 933SH AQUOS Shot 10 megapixel cameratelefoon

Een goede cameratelefoon kan zich meten met een echte digitale camera. De nieuwe Sharp 933SH AQUOS Shot is zo'n telefoon.De naam geeft al aan dat de 933SH AQUOS Shot net zo goed zowel als camera als telefoon beschouwd kan worden. De camera-specificaties zijn dan ook indrukwekkend.
Niet alleen is er een 10 megapixel CCD-sensor aanwezig, maar de autofocusfunctie is ook zeer geavanceerd. Als je een foto wil maken kun je op het 3,3 inch grote touchscreen het onderwerp van de foto aanwijzen. Hierop wordt vervolgens scherpgesteld. Daarbij maakt het niet uit of het onderwerp beweegt, de autofocus-functie blijft het volgen en zich aanpassen.Verder biedt het continu-opname, automatische sceneselectie, gezichtsdetectie (tot vijf gezichten!), beeldstabilisatie en een ISO-bereik tot 12.800. Het lcd-touchscreen is 3,3 inch groot en biedt een resolutie van 854 x 480 pixels. Deze kan 180 graden worden gedraaid zodat de Sharp 933SH AQUOS Shot er als een echte digitale camera uitziet.


Verder beschikt de telefoon/camera over een LED flitslicht, een microSDHC-slot, een rotatiesensor, GPS, Bluetooth en zelfs een 1Seg tv-tuner. Internetten kan via HSDPA.


De prijs en beschikbaarheid van de Sharp 933SH AQUOS Shot in Europa zijn nog niet bekend. 

          

Vergelijkbare artikelen