FANtv-nl-logo-mobile

LG GM750

Vodafone brengt de nieuwe Windows Phone van LG op de Nederlandse markt.


De LG GM750 draait op Windows Mobile 6.5. De telefoon zit boordevol leuke, gebruiksvriendelijke features en diensten die gebruikers helpen meer uit hun leven te halen. De smartphone biedt onder andere snel internet, directe toegang tot privé- en zakelijke e-mail en eenvoudige synchronisatiemogelijkheden voor de agenda. Dit alles verpakt in een strak en slank toestel.


 


Met de S-Class-gebruikersinterface van LG en een snelle internetverbinding via het razendsnelle mobiele-breedbandnetwerk van Vodafone, of via WiFi heeft de gebruiker informatie altijd bij de hand. Het grote 3-inch touchscreen maakt de bediening uiterst eenvoudig. Of de gebruiker nu op internet browst, sms't, een memo schrijft of navigeert met de ingebouwde GPS-functie.
 
De intuïtieve gebruikersinterface van Windows Mobile 6.5 is eenvoudig te personaliseren. Met een gepersonaliseerde achtergrond of designthema en een eigen startscherm creëren Vodafone-klanten hun eigen look-and-feel. Zo is de informatie die ze nodig hebben, zoals weerberichten, verkeersinformatie en aandelenkoersen, altijd eenvoudig te vinden. Door applicaties van derde partijen te installeren, maken ze de persoonlijke look compleet.
 
Microsoft Exchange ActiveSync-e-mail zorgt ervoor dat gebruikers nooit meer een e-mail missen, of dit nu persoonlijke of zakelijke e-mail is. Als een van de eerste nieuwe-generatie Windows-telefoons profiteert de LG GM750 van alle voordelen die toekomstige Vodafone-diensten met zich mee brengen.Met Windows Marketplace for Mobile kunnen gebruikers applicaties direct op hun telefoon downloaden. Met de gratis My Phone-dienst maken ze daarnaast automatisch back-ups van foto's, muziek en sms'jes en synchroniseren ze deze met hun pc. Met Windows Live checken ze hun Hotmail-account of chatten ze met vrienden. De smartphone is verder voorzien van een 5 megapixel-camera. Hiermee heeft de LG GM750 alle tools, functies en widgets in huis om gebruikers het meeste uit hun dag te laten halen.


De LG GM750 is verkrijgbaar via Vodafone.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl