FANtv-nl-logo-mobile

Bankieren met je telefoon met Rabo Mobiel

Bankzaken regelen en betalen via een mobiele telefoon zal in de toekomst steeds belangrijker worden. Met Rabo Mobiel is al veel mogelijk.


De Rabobank wacht de toekomst niet af en is al enige tijd geleden gestart met Rabo Mobiel. De bank biedt zijn klanten de mogelijkheid om tegen lage tarieven te bellen en te sms'en, met of zonder abonnement. Maar dat is niet het enige. Ook kun je met Rabo Mobiel altijd en overal uw geldzaken regelen op de betrouwbare en veilige manier die je van een bank mag verwachten.Met één druk op een knop kun je je banksaldo checken, je kunt bij- en afschrijvingen inzien, via sms betalen en je kunt je via sms laten waarschuwen als je salaris binnen is of als je rood staat. Kortom, veel innovatieve mogelijkheden geven je meer grip op je geldzaken.


Rabo Mobiel biedt goedkope abonnementen en prepaid-aanbiedingen, maar doet qua mogelijkheden niet onder voor andere providers. Je hebt een ruime keuze uit pakketten, belt via het KPN-netwerk en kunt een keuze maken uit alle populaire telefoons die vaak gratis bij een abonnement worden aangeboden.


Kijk dus snel op Rabo Mobiel voor de mogelijkheden.

Vergelijkbare artikelen