FANtv-nl-logo-mobile

Sony Ericsson Elm en Hazel

Sony Ericsson heeft twee milieuvriendelijke mobiele telefoons aan de GreenHeart-serie toegevoegd.


Onder de naam GreenHeart levert Sony Ericsson telefoons die het milieu minder belasten dan gebruikelijk. De toestellen zijn gemaakt van gerecycled plastic, zonder chemische toevoegingen, zijn extra zuinig en liggen in een milieuvriendelijke verpakking in de winkel. Ook wordt er alleen een digitale handleiding meegeleverd (op de telefoon zelf) en zijn voorzien van "groene" software die je helpen energie te besparen zoals de Walk Mate.Sony Ericsson Hazel


Deze serie is nu uitgebreid met twee nieuwe modellen. Deze bieden vrijwel dezelfde mogelijkheden, maar de Hazel is vormgegeven als een slider en de Elm als een candybar.


Het zijn kwalitatief zeer goede en uitgebreide telefoons die zijn voorzien van tal van mogelijkheden. Er is een 5 megapixel-camera aanwezig met autofocus en LED-flitser, een FM-radio met RDS en een microSD-slot. En de lijst met specificaties vermeld ondermeer 3G, A-GPS, Wi-Fi, stereo-Bluetooth,, Google Maps, SensMe en TrackID .Sony Ericsson Elm


De Hazel slidertelefoon beschikt over een 2,6 inch scherm dat 16 miljoen kleuren kan weergeven. De Elm kan 265.000 kleuren kwijt op zijn 2,2 inch schermpje.


In de eerste helft van 2010 komen de Sony Ericsson Elm en Sony Ericsson Hazel op de markt. Dan weten we ook meer over de prijzen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl