FANtv-nl-logo-mobile

Nokia C5: de 'contact-telefoon'

Nokia komt met de Nokia C5, een smartphone geoptimaliseerd voor het gebruik van sociale netwerksites en het delen van foto's en video's.


De C5 opent een wereld van mogelijkheden om continu contact te onderhouden met vrienden en familie. Gebruikers delen foto's, sturen berichten en bezoeken sociale-netwerksites in een handomdraai. Nokia biedt met deze smartphone alle nieuwste functies tegen een aantrekkelijke prijs.


Met de C5 staan gebruikers snel en eenvoudig in contact met de mensen om hen heen. Via een snelkoppeling op het startscherm kun je je favoriete personen direct bellen, mailen of sms'en. Ook zie je bij dit toestel in één oogopslag wat de Facebook-status van vrienden is. Dit is zichtbaar bij de contactgegevens in het telefoonboek.Ook het openen van e-mailaccounts van Ovi Mail en andere e-maildiensten is bijzonder makkelijk. Nokia heeft de C5 namelijk uitgerust met Nokia Messaging, een service die berichten van verschillende e-maildiensten automatisch doorstuurt naar de mobiele telefoon.


De Nokia C5 beschikt daarnaast over alle functies die nodig zijn om deze contacten overal van op de hoogte te brengen. Denk daarbij aan een 3,2 megapixel-camera en een supersnelle internetverbinding – ideaal om snel foto's en video's te uploaden naar diverse websites, blogs en fora. Bovendien wordt de Nokia C5 met een 2 GB-geheugenkaart geleverd voor locale opslag van dit alles.


Met de C5 zijn gebruikers nooit meer de weg kwijt. Nokia heeft de smartphone voorzien van de laatste Ovi Maps-versie. Deze dienst wijst je gratis de weg in de auto en te voet, en geeft de mogelijkheid om je locatie via Facebook te delen met je vrienden.


Ook voor entertainment onderweg biedt de C5 ruim voldoende opties. Via de snelle webbrowser heb je eenvoudig toegang tot je favoriete internetsites en de online muziekdienst Ovi Music. In de Ovi Store kan je allerlei applicaties en andere content downloaden. Je vind er alles om je smartphone volledig naar wens te personaliseren.


De adviesprijs van de Nokia C5 zonder abonnement bedraagt 175 euro. Het toestel wordt vóór de zomer van 2010 in de winkels verwacht.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl