FANtv-nl-logo-mobile

Nokia 5250: Goedkope touchscreen

Nokia komt met een touchscreen-telefoon voor de onderkant van de markt. De Nokia 5250 zal zeer voordelig aangeboden gaan worden.


De adviesprijs van de Nokia 5250 komt waarschijnlijk onder de 140 euro te liggen. Een prijs van 135 euro wordt genoemd. Dat is de losse verkoopprijs, de telefoonwinkels zullen lagere prijzen hanteren bij abonnementen en eventuele prepaid pakketten.


Voor dat geld krijg je een degelijke touchscreentelefoon. De Nokia 5250 beschikt over een 2,8 inch aanraakscherm met een resolutie van 640 bij 360 pixels. Het besturingssysteem is Symbian S60 en het intern geheugen 51MB. Dat laatste is uit te breiden via micro-ds (hd) geheugenkaartjes.


Muziekliefhebbers zullen blij zijn met extra's als een FM-radio en het gratis meegeleverde Guitar Hero 5 Mobile. Voor internetgebruik valt er minder te genieten. Met de Nokia 5250 kun je surfen, browsen en gebruik maken van messengers, maar snel internetten via 3G of WiFi is er niet bij. Wel is internetten via gprs een mogelijkheid.Een gps-ontvanger ontbreekt op deze voordelige touchscreen-telefoon dus route-navigatie is niet mogelijk. Wel beschikt de Nokia 5250 over een camera, als is de resolutie daarvan met 2 megapixel aan de magere kant.


Zodra er meer bekend is over deze telefoon lees je dit op Fan.tv

Vergelijkbare artikelen