FANtv-nl-logo-mobile

Acer Icona Smart: Smartphone met groot scherm

Wil je een smartphone met een groot scherm, dan is  de nieuwe Acer Icona Smart voor jou een interessante telefoon.


Qua formaat hangt de Acer Icona Smart tussen een gemiddelde smartphone en een tablet computer in. Het touchscreen is 4,8 inch groot en biedt een resolutie van 1024 bij 480 pixels. Dat is een fors formaat voor een smartphone. De nieuwe Acer is dan ook niet bepaald de kleinste smartphone op de markt.Maar wie geen probleem ziet in het op zak hebben van zo'n grote smartphone draagt met de Acer Icona Smart een telefoon bij zich die beschikt over een scherm waarop je lekker groot naar foto's, video's en website kunt kijken.


De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 1GHz processor. Het besturingssysteem van de Acer Icona Smart is Android 2.3. Met Wi-Fi 802.11n, HSDPA en Bluetooth 3.0 is de smartphone van de laatste draadloze gemakken voorzien.De 8 megapixel camera met LED flitser moet garant staan voor scherpe foto's, en aan de voorkant is er een tweede camera (een 2 megapixel) voor videotelefonie aanwezig.


We verwachten de Acer Iconia Smart vanaf mei 2011 in de winkel. De adviesprijs voor een los toestel zal ongeveer 500 euro bedragen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl