FANtv-nl-logo-mobile

Veel (gratis) software voor Android

Steeds meer smartphones maken gebruik van Android. Voor dit open source besturingssysteem komt dan ook steeds meer gratis software beschikbaar.


Wie een smartphone met het Android besturingssysteem koopt kan naar hartelust apps downloaden via de Android Market. Veel van deze apps zijn gratis.In tegenstelling tot andere mobiele besturingssystemen is Android namelijk open source. Dit maakt het voor ontwikkelaars makkelijk om software voor Android-telefoons te ontwikkelen. De keuze aan Android apps is dan ook al enorm. En er komt dagelijks nieuwe software bij.


Met je Android-smartphone kun je verbinding maken met de Android Market waar je games, apps en video's kunt downloaden. Heel veel is gratis, voor sommige software betaal je een gering bedrag. Vaak niet meer dan een euro.


Grote merken als Samsung, LG, HTC en Sony Ericsson leveren goede Android telefoons. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy, de LG Optimus en de HTC Desire. Dankzij al de te downloaden apps zijn de mogelijkheden van deze telefoons vrijwel onbeperkt.In de Vodafone Android Shop vind je een overzicht van deze Android telefoons. Deze zijn in combinatie met een abonnement allemaal gratis te bestellen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl