FANtv-nl-logo-mobile

HTC Sensation XL

Door de populariteit van de tablet computers durven de fabrikanten hun smartphones ook weer wat groter te maken. Neem bijvoorbeeld de HTC Sensation XL.


De HTC Sensation XL doet zijn naam eer aan. Het is een extra grote versie van de HTC Senstation, een smartphione waarbij muziek een belangrijke plaats inneemt. Evenals de HTC Sensation XE beschikt de XL over de Beats audiotechnologie die moet zorgen voor extra goede muziekweergave via de telefoon. Ook wordt er bij de HTC Sensation XL de kwalitatief uitstekende urBeats headset meegeleverd.Alleen het formaat is dus groter dan van de kleinere XE. De XL beschikt over een 4,7 inch 'Super LCD' touchscreen dat de beelden in een resolutie van 480 bij 800 pixels weergeeft. Daarbij wordt de muzikale smartphone aangedreven door een 1,5GHz processor en heeft hij 16GB geheugen tot zijn beschikking.


Het besturingssysteem is Android 2.3 en de nieuwe HTC Sense 3.5 gebruikersomgeving is aanwezig op deze telefoon.


Er is een en 8 megapixel camera op HTC Sensation XL aanwezig waarmee je scherpe foto's en HD video-filmpjes (720p) kunt maken. Voorop de camera zit een 1,3 megapixel webcam.


Vanaf november 2011 is de HTC Sensation XL in Nederland te koop bij goede telefoonwinkels.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl