FANtv-nl-logo-mobile

Samsung Galaxy M Style

Samsung komt met een niet al te dure smartphone voor klanten die prijs stellen op een zo'n goed mogelijk scherm. De Samsung Galaxy M Style heeft namelijk specificaties en een prijs die de smartphone in het middensegment plaatsen (zoals de M in de naam ook aangeeft). Maar het scherm is een high-end amoled-display zoals je normaal alleen bij de duurste toestellen aantreft.

samsung-galaxy-m-style

Het scherm is een 4-inch super amoled-scherm die is gestoken in een dunne metallic behuizing die ook een high-end toestel doet vermoeden. Aan de buitenkant lijkt de Samsung Galaxy M in alles dus een topmodel, maar de specificaties onder de kap vallen dan toch tegen.

De smartphone draait op een 1GHz-processor en de camera komt niet verder dan een 3 megapixel resolutie. Het besturingssysteem is Android 2.3 Gingerbread.

De adviesprijs van de van de Samsung Galaxy M Style bedraagt zal ongeveer 400 euro gaan bedragen, waarmee de prijs een beetje tussen een middenklasser en een topklasser inzit.

Wanneer we de Galaxy M Style in Europa kunnen verwachten heeft Samsung nog niet bekend gemaakt. Dit zal hoe dan ook een iets andere versie worden, met misschien ook een andere naam, want in de Koreaanse Galaxy M Style zit een DMB-T televisietuner waar men hier niets aan heeft.

Vergelijkbare artikelen