FANtv-nl-logo-mobile

Sony Xperia Tipo

De Xperia Tipo is een nieuwe Android smartphone van Sony. De Sony Xperia Tipo komt ook beschikbaar als Xperia Tipo Dual. Deze versie beschikt over twee slots voor simkaarten zodat je op één toestel twee telefoonnummers kunt gebruiken.

De Xperia Tipo draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Het is een heel compact toestel dus ook het scherm is klein. De gebruiker moet het met een 3,2 inch display doen dat een resolutie aankan van 480 bij 320 pixels.

 

sony-xperia-tipoDe rekenkracht komt van een 800MHz Snapdragon-processor. Voor het maken van foto's is er een 3.2 megapixel camera op de Sony Xperia Tipo aanwezig. Bluetooth en Wi-Fi worden ondersteund.

Gebruiksgemak is belangrijk op de Xperia Tipo. het toestel zal voorzien worden van extra duidelijke handleiding en een app om het dataverbruik bij te houden. Zo moeten ook mensen die minder kennis van smartphones hebben goed en verantwoord met deze telefoon om kunnen gaan.  

Er is nog geen prijs of datum van beschikbaarheid bekend gemaakt. Gezien de specificaties lijkt het ons onwaarschijnlijk dat je voor deze samrtphone de hoofdprijs hoeft te betalen.

Vergelijkbare artikelen