FANtv-nl-logo-mobile

LG G3. Nieuw paradepaardje van LG

LG brengt begin juli de G3 in Nederland uit. De LG G3 is het paradepaardje van het Koreaanse merk. De losse verkoopprijs zal minimaal 549 euro bedragen, maar dan krijg je ook wat!

Een smartphone met een Quad HD scherm bijvoorbeeld. Met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels biedt de LG G3 een schermresolutie die 1,8 keer zo hoog is dan de Full HD schermen van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5, de HTC One M8 en de Sony Xperia Z2.

lg-g3

De Qualcomm Snapdragon 801 quad-core processor is wel dezelfde als in deze drie concurrerende toestellen. Deze processor heeft een kloksnelheid van 2,5 GHz. De camera aan de achterkant biedt een 13 megapixel-resolutie en beschikt over optische beeldstabilisatie. Vernieuwend is de laser autofocus van deze camera. Deze meet razendsnel de afstand tot het te fotograferen object en kan zodoende in minder dan 0,3 seconde scherpstellen en een foto maken. Je zal dus niet te snel te laat zijn met het schieten van je foto.

Het goedkoopste model van de LG G3 gaat 549 euro kosten. Voor dat geld krijg je een G3 met 2 gigabyte werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Dat klinkt duur, maar eigenlijk is 549 euro helemaal niet zo prijzig voor deze telefoon. Vergelijkbare toestellen van Samsung, Sony en HTC zijn namelijk nog duurder.

En als je dan toch geld aan het uitgeven bent kun je ook kiezen voor de LG G3 met 3GB wekgeheugen en 32GB opslagcapaciteit. Deze kost in de losse verkoop 599 euro.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl