FANtv-nl-logo-mobile

Samsung komt met vier nieuwe budget-smartphones

Liefhebbers van goedkope smartphones hebben binnenkort nog meer te kiezen. Samsung komt met vier goedkope nieuwe modellen: de Samsung Galaxy Ace 4, de Samsung Galaxy Core II, de Samsung Galaxy Young 2 en de Samsung Galaxy Star 2.

samsung-budget-smartphone

Het zijn dus vier verbeterde opvolgers van al bestaande modellen. Alle vier de telefoons draaien op Android 4.4 (KitKat) en zijn voorzien van de Samsung TouchWiz Essence UX interface.

Hier een kort overzicht:

Samsung Galaxy Young 2
De Samsung Galaxy Young 2 is een eenvoudig instaptoestel met een 3,5 inch groot scherm, een 1 GHz processor (single-core) en een heel eenvoudige camera. Echt een telefoon voor wie zijn smartphone niet al te zwaar belast. Je kunt er mee telefoneren, internetten, whatsappen en er spelletjes op spelen. Kortom voor de basisfuncties is deze smartphone goed geschikt.

Samsung Star 2
Dat geldt minder voor de Star 2 die nog iets simpeler is dan de Galaxy Young 2. Met de Samsung Star 2 heb je namelijk geen beschikking over 3G internet wat de telefoon niet echt geschikt voor internet maakt.

Samsung Galaxy Ace 4
Krachtiger en groter is de Samsung Galaxy Ace 4. Een 4 inch smartphone met dual core processor. Er komen twee versies van de Samsung Galaxy Ace 4. De eerste heeft een 1 GHz processor en ondersteuning voor 3G, de tweede kan ook overweg met 4G internet en heeft bovendien een snellere 1,2 GHz processor.

Samsung Galaxy Core II
De Galaxy Core II is de meest uitgebreide smartphone van de vier. Deze beschikt over een 4,5 inch WVGA scherm en een 1,2 GHz quad-core processor. Er is een 5 megapixel camera aan boord en de batterij heeft een capaciteit van 2000 mAh. Het intern geheugen van de Samsung Galaxy Core II bedraagt 768 MB en de dataopslag 4GB. De laatste is uit te breiden via microSD geheugenkaartjes.

De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. 

Vergelijkbare artikelen