FANtv-nl-logo-mobile

HTC One M9

HTC heeft de HTC One M9 gepresenteerd. Het meest opvallende aan deze telefoon voor veeleisende gebruikers is de camera. Deze biedt een 20 megapixel-resolutie.

Ook de andere specificaties van de HTC One M9 zijn imponerend. Iets dat je mag verwachten van een telefoon die 749 euro moet gaan kosten. Zo wordt de rekenkracht verzorgd door een octa-core Snapdragon 810-processor met 3 GB werkgeheugen. Dat vraagt om een krachtige accu, en zo mogen we de 2.840 mAh batterij van de M9 dan ook omschrijven.

htc one m9

Liefhebbers van fotograferen en filmen met hun smartphone (en wie is dat niet tegenwoordig) zullen blij zijn met de camera met 20 megapixel sensor, flitslicht en een 27,8 mm F2.2-lens terwijl er voor de muziekliefhebber goede BoomSound luidsprekertjes zijn ingebouwd aan zowel de bovenkant als de onderkant van het scherm.

Het uiterlijk van de HTC One M9 is ten opzichte van de M8 nauwelijks veranderd. Maar dat was ook niet nodig, want de aluminium M8 heeft altijd veel lovende reacties over zijn design gehad.

Mei 2015 zal de HTC One M9 in Nederland te koop zijn.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl