FANtv-nl-logo-mobile

Imgburn. Cd's en dvd's branden.

Met het gratis programma ImgBurn kun je vrijwel iedere cd en dvd kopieëren en branden. Het maakt namelijk een exacte kopie van het origineel.     ImgBurn kan een kopie maken van de meeste CD's en DVD's, ook als andere programma's daarin falen. Het is een programma van recente datum, dat overweg kan met alle recente cd- en dvd-spelers. Zelfs met double layer schijfjes (die aan twee kanten gebrand zijn) kan dit programma goed overweg. 


 


Het programma is in feite een voortzetting van DVD Decrypter. Toen de uitgever stopte met dit programma vond de ontwikkelaar dit zonde van zijn werk, en zette dit als het freeware-programma ImgBurn voort.


ImgBurn wordt gezien als één van de beste (misschien wel het beste) gratis programma om DVD's en CD's te branden en te kopieeren. De mogelijkheden zijn erg groot, en ImgBurn kan overweg met heel veel image-formaten zoals iso, bin, img en nrg.


 


Via de verify-optie kun je achteraf laten controleren of een kopieeractie zonder problemen is verlopen. Mocht er ergens een foutje op de gebrande schijf aangetroffen worden dan geeft ImgBurn een melding. 


 


Om een idee te krijgen van dit programma kun je de screenshots bekijken.

Vergelijkbare artikelen