FANtv-nl-logo-mobile

Online fotobewerking met Fototool

Even een foto verkleinen, bijsnijden, scherper maken of van tekst voorzien, maar geen fotobewerkingssoftware bij de hand? geen probleem. Het kan nu ook online.

Op de Fototool website vind je een online fotobewerkingsprogramma die opvallend veel mogelijkheden biedt. Het is natuurlijk geen volwaardige vervanging voor Photoshop, maar je kan met dit online programma meer dan met de meeste freeware fotoprogramma's. De meeste gebruikers zullen de functies die ze zoeken wel hierin aantreffen.

De bekende bewerkingen (crop, resize, contrast, rotate, flip, kleurbalans, verscherpen, tekst toevoegen) zijn aanwezig, maar ook 14 populaire filters kun je gebruiken. Een foto is in detail te bewerken door in en uit te zoomen. Via tabs kun je in meerdere foto's tegelijk werken, en van de ene foto naar de andere knippen en plakken. Foto's kunnen vanaf de eigen computer worden ingelezen of van internet worden gehaald

Dit alles is geheel gratis en werkt zelfs zonder registratie. Wie zich registreert kan de foto's op de webserver van Fototool opslaan. Maar als je de foto's op je eigen computer opslaat of deze naar een mailadres laat sturen heb je geen registratie nodig.

Tags: gratis software, fotobewerking