FANtv-nl-logo-mobile

Rippen van DVD's met DVDFab Decrypter

Het gratis DVDFab Decrypter is een ideaal programma om dvd's naar je pc te kopiëren. Van beveiligingen trekt het zich niets aan.


Naar aanleiding van ons artikel over het maken van video-dvd's kregen we veel vragen over het rippen van DVD's. Want het kopieëren van al dan niet gedownloade films naar dvd is één. Maar hoe krijg je de beelden van je eigen dvd's op je computer?Wie een backup wil maken van zijn dvd-collectie kan daar het gratis programma DVDFab Decrypter voor gebruiken. Dit is een uitgeklede versie van (het niet gratis) DVDFab Express. Dat "uitgeklede" slaat op het feit dat je er dvd's mee kunt rippen, maar niet mee kunt branden. Maar dat is geen probleem, voor dat laatste kun je het gratis programma DVD Flick gebruiken.


Eenvoudiger rippen dan met DVDFab kan niet. Je plaatst een dvd, start het programma, en deze kopieert de hele dvd naar je harde schijf, inclusief menu's, extra's, ondertitels, kortom de hele hap. Van beveiligingen (CSS, RC, RCE, APS, UOPs en Sony ARccOS) trekt DVDFab Decrypter zich niets aan. Een ideale dvd ripper!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl