FANtv-nl-logo-mobile

Maak 3D tekeningen en animaties

Maak gratis 3D landschappen en animaties met de DAZ 3D Studio software. Deze professionele 3D tekensoftware is geheel gratis. De maker verdient zijn geld met het verkopen van de content die wordt gemaakt met dit programma.

DAZ 3D Studio mag dan software voor professionals zijn. De bediening is dusdanig gebruiksvriendelijk dat ook een beginner er snel mee overweg kan.

Ontwerp of importeer een landschap en vul deze met gebouwen, personen, struiken en andere objecten uit de uitgebreide DAZ 3D bibliotheek. Werk vervolgens met kleuren en licht, of voeg er een mooie zonsondergang aan toe.

Daz 3D leent zich niet alleen voor het creeren van landschappen. Ook andere soorten 3D tekeningen kun je met deze software maken. Kijk maar bij de gallerijen op de website van de maker naar de schitterende resultaten. 

Je kunt DAZ 3D Studio gratis downloaden om dit alles ook zelf te maken. Hieronder kun je de software downloaden en voorbeelden zien. Ook hebben we een video voor je waarin het gebruik van deze gratis 3D software gepresenteerd wordt.

 

Tags: gratis software, 3 D, tekenen, animatie