FANtv-nl-logo-mobile

Processen en programma's tijdelijk onderbreken

 

Worstel je wel eens met programma's die vastlopen of traag werken omdat ze te veel geheugen opslokken. Dan kan AlacrityPC redding brengen.

Met AlacrityPC kun je instellen dat bepaalde services en software automatisch gestopt worden als er een bepaald programma wordt gestart. Wordt dat programma weer afgesloten, dan starten de software en de services weer automatisch.

     

Dat betekent dat bijvoorbeeld je antivirus-software, je messenger of je mail-programma even niet beschikbaar is, of dat je niet kunt printen. Maar het kan er voor zorgen dat je programma's kunt draaien die anders problemen zouden geven.

Welke processen en programma's tijdelijk gestopt worden bij het gebruik van welk programma, dat kun je helemaal zelf instellen. In AlacrityPC maak je een profiel aan waarin dat allemaal geregeld wordt. Vervolgens maak je een snelkoppeling naar dit profiel, en start daarmee voortaan het betreffende programma op.

 

AlacrityPC biedt daarnaast nog wat andere handige geheugentooltjes zoals een zeer nuttig programma op je geheugen te defragmenteren.

 


AlacrityPC is een voortzetting van het programma FSAutoStart, en werkt niet alleen onder Windows 7, Vista en XP, maar ook onder oudere Windows-versies.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl