FANtv-nl-logo-mobile

WallPapa wallpaper manager

Wie tegenwoordig een programma uitbrengt om achtergronden mee te beheren moet wel met iets goeds komen. WallPapa voldoet aan die eis.

Het doet wat al dit soort programma's doen, een verzameling foto's op de achtergrond van je pc laten rouleren. Maar WallPapa doet dat vanuit een heldere zeer gebruiksvriendelijke gebruikersomgeving, en biedt alle mogelijkheden die je wenst. De achtergronden kunnen handmatig worden ingesteld, of rouleren uit geselecteerde mappen. De foto's en afbeeldingen die je als achtergrond wilt gebruiken hoef je alleen in die mappen te zetten. Deze kunnen het formaat jpg, bmp, png of gif hebben. Je kunt afbeeldingen in de mappen ook uitsluiten.

 

 

Om de afbeeldingen passend te maken heb je de keuze uit vijf stijlen: gecentreerd, uitgerekt, als tegels, geschaald of cover. Voor iedere gebruiker van de PC kun je andere instellingen opgeven.

Als je een programma zoekt om je achtergronden te beheren is het gratis programma WallPapa een aanrader. Het werkt onder alle recente versies van Windows.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl