FANtv-nl-logo-mobile

Ashampoo Photo Commander Free

Ashampoo Photo Commander 5 Free is een gratis alles-in-één applicatie voor organiseren, bewerken, delen en presenteren van foto verzamelingen.

Daarnaast bevat het gereedschap voor audio- en video-beheer, wat het een compleet media beheer pakket maakt. Een sterk punt van deze software zijn de intuïtieve eenvoud in het gebruik en de vele mogelijkheden. Alles wat amateur-fotografen nodig hebben voor het organiseren, bewerken en verbeteren van hun foto's is in het pakket aanwezig.

Versie vijf biedt meer snelheid, een betere kwaliteit, veel nieuwe mogelijkheden en effecten en een verbeterde gebruikers-interface. Zo gaat het maken van thumbnails sneller dan ooit tevoren.Ashampoo Photo Commander Free maakt beheren en organiseren van zelfs de grootste verzamelingen van digitale afbeeldingen eenvoudig. Je kunt veel aanpassingen op foto's direct vanuit het beheerprogramma uitvoeren. Denk daarbij aan het corrigeren van rode ogen, het instellen van kleuren, contrast, kleurschakering en vele andere parameters aanpassen, grootte aanpassen, croppen, draaien en effecten op de foto's loslaten. Alles zonder ook maar het programma te verlaten.

Maar dat is niet alles. Je krijgt ook een pakket van krachtige creatieve gereedschappen voor het maken van webalbums van foto's, die je op die manier kan plaatsen op je eigen homepage. Je kunt foto's per email versturen, collages maken, kalenders en wenskaarten, afbeelding frames en vignettes toevoegen, tekst bubbles invoegen, tekst toevoegen, slideshows maken en ze bekijken op je computer, of ze branden naar CD of DVD, compleet met een viewer programma, zodat iedereen ze kan afspelen.

Je kunt je afbeeldingen backuppen naar CD of DVD, zonder dat je het programma verlaat en via batchverwerking kun je tientallen of honderden foto's in één keer bewerken.
 
Ashampoo Photo Commander Free is tevens multimedia beheerprogramma. Het toont video's en speelt audio tracks af. Video's worden getoond in de organizer met thumbnail afbeeldingen. Je kunt zoomen, afspelen in volledig-scherm modus, screenshots uitpakken, video afspeellijsten maken en meer. U krijgt alle functies van een goede audiospeler zonder dat u Photo Commander hoeft te verlaten. Afspeellijsten kunnen opgeslagen worden in het formaat van het programma, of het universele .m3u formaat voor exporteren naar andere programma's.

Je kunt u ook multimedia afspeellijsten maken, met foto's, audio en video.
 
Ashampoo Photo Commander Free ondersteunt "skins". Je kunt verschillende skins voor een ander uiterlijk laden maar deze ook zelf ontwerpen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl