FANtv-nl-logo-mobile

Photo! Editor. Alle foto-tools die je nodig hebt.

Photo! Editor is een heel pakket van gratis tools waarmee je je foto's kunt bewerken en verbeteren. Het pakket bevat werkelijk alles wat je als hobby-fotograaf nodig hebt om je digitale foto's te verbeteren en te corrigeren.

De tools werken stuk voor stuk heel eenvoudig zodat iedere bezitter van een digitaal fototoestel er mee overweg kan. Photo! Editor is een al wat ouder programma, maar functioneert nog steeds prima.

fotobewerking-retoucheren

De mogelijkheden lopen uiteen van het verwijderen van rode ogen tot het verbeteren van kleuren en het maken van grappige karikaturen. Natuurlijk kun je met de Photo! Editor tools ook foto's bijsnijden en rechtzetten. En zo zijn er veel meer mogelijkheden die je ook in andere eenvoudige en meer uitgebreide fotobewerkingsprogramma's vindt.

De Denoise tool willen we er even uitlichten. Met deze krachtige tool kun je de ruis uit de helderheid en kleur van foto's corrigeren die gemaakt zijn met slecht licht. Ook heel sterk is de Make Up tool die een complete set aan filters bevat waarmee je foto's professioneel kunt retoucheren.

fotobewerking-denoise

En dit is nog maar een kleine greep uit alle mogelijkheden die Photo! Editor bevat. Deze gratis software is een echte aanrader voor wie op zoek is naar handige tooltjes om zijn digitale foto's mee te bewerken en te verbeteren. De mogelijkheden van deze software zijn groot evenals het gebruiksgemak.

fotobewerking-karikatuur

Meer informatie:

Download Photo! Editor

Tags: gratis software, fotobewerking