FANtv-nl-logo-mobile

YTD Video Downloader

De YTD Video Downloader is de opvolger van de YouTube Downloader. Het is het meest populaire programma om video's van Youtube naar je computer te halen en daar te bewaren.

De naam YouTube Downloader deed het programma ook echt tekort. Het wekt namelijk de indruk dat je er alleen mediabestanden van Youtube mee kan downloaden terwijl het programma in de praktijk meer dan 50 videosites ondersteunt. Je kunt met de YTD Video Downloader de video's van alle bekende en populaire internationale videosites downloaden, eventueel converteren en afspelen via je PC, smartphone, tablet of mediaspeler zonder dat er een internetverbinding nodig is.

ytd-video-downloader

Ten opzichte van zijn voorganger is de YTD Video Downloader twee keer zo snel met zowel het downloaden als het converteren van video's. Bovendien bevat deze software nu de mogelijkheid een gestaakte download weer op het juiste punt te hervatten.

De YTD Video Downloader is er in een gratis versie en in een betaalde versie. Het grootste verschil is dat je bij de gratis versie alleen naar MP4-videoformaat kunt downloaden. Vervolgens kun je deze indien gewenst, met De YTD Video Downloader zelf, converteren naar een MP3, AVI of WMV. Met de betaalde versie kan dat in één keer.

Let er bij het installeren wel op dat YTD Video Downloader diverse reclame-software mee wil intalleren. Deze extra's kun je gelukkig gewoon uitvinken bij de installatie.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl