FANtv-nl-logo-mobile

Films en series opnemen van Netflix

Films en series downloaden van Netflix? Ja dat kan. Playlater is software die dat mogelijk maakt.

Handig, want zo kun je de vele films en series van Netflix ook offline bekijken, bijvoorbeeld op vakantie of in de trein. Hierbij moeten we wel opmerken dat volgens de algemene voorwaarden van Netflix het opslaan van de video's verboden is, op straffe van uitsluiten van de videodienst. Volgens de makers van Playlater geldt dat niet als je de video's alleen voor eigen gebruik opslaat. En hoe zou Netflix er achter moeten komen dat je hun programma's opneemt? Het wordt natuurlijk anders als je de Netflix films en video's opneemt en via internet gaat verspreiden, dan ben je behoorlijk illegaal bezig!

playlater

Met Playlater kun je de content van nog veel meer videodiensten opnemen als HBO Go, Hulu, ABC en NBC, maar omdat dit Amerikaanse sites betreft die Europeanen weren moet dat heel omslachtig via een VPN uit de Verenigde Staten en zelfs dan werkt het vaak niet goed.

Een ander nadeel van Playlater is dat het niet gratis is maar 20 dollar per jaar kost. Wil je beelden in HD kunnen zien, dan betaal je zelfs 25 dollar per jaar. Playlater is te downloaden via www.Playon.tv

Tags: videorecorder, netflix