FANtv-nl-logo-mobile

Inky Mail. Al je mail accounts in 1 programma

Veel mail is tegenwoordig wordt tegenwoordig via de browser gelezen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Gmail. Toch is er nog steeds veel behoefte aan goede mailsoftware voor op de computer en smartphone.

Vooral mensen die meerdere mail-accounts gebruiken kunnen veel baat hebben bij een goed mailprogramma. Vanuit 1 programma kunnen ze dan al hun mailaccounts bijhouden en deze op een overzichtelijke manier beheren en sorteren.

Inky Mail voor computer, iPad en Iphone
Inky Mail is zo'n mailprogramma, en nog gratis bovendien. Inky werkt samen met alle POP en IMAP mail-accounts (ook Gmail, Hotmail-Outlook en Yahoo) zodat je al je mail in één programma kunt lezen, schrijven en beheren. En dat blijft niet alleen beperkt tot de computer. Inky Mail werkt onder Windows en Apple-apparatuur (iOS, iPhone, iPad). En daarbij hoef je maar één keer, op één appaaat, je accounts in te stellen. Er is helaas geen Android versie.

inky mail

Structuur in je mail
Inky helpt je ook al deze mail te structureren. Evenals Gmail scheidt de mailsoftware persoonlijke mail, reclame, nieuwsbrieven en mails van sociale media van elkaar, en geeft het aan hoe belangrijk de mail is. Al is dat laatste natuurlijk een schatting. Het programma heet Inky Mail, dus het belang van de mail wordt met een inktdruppel aangegeven. Hoe blauwer de druppel hoe belangrijker Inky de mail inschat.

En zo heeft het gratis mailprogramma Inky Mail nog meer sterke punten. De mogelijkheden van selecteren en sorteren van de e-mail zijn erg sterk en er zijn handige opties zoals een unsubscribe-knop die bij nieuwsbrieven wordt getoond. Ook werkt de software samen met Dropbox en zo zijn er nog veel meer kleine handigheden.

Gebruik je meerdere mailadressen? Dan is Inky de moeite van het proberen meer dan waard. Het instellen van de mail-accounts gaat bij Inky Mail erg makkelijk. Het programma probeert instellingen zelf te achterhalen zodat je vaak alleen maar je wachtwoord en gebruikersnaam hoeft op te geven. 

Je kunt het programma downloaden als Windows of iOS programma en als app voor iPhone en iPad.

Tags: gratis software, mailen

© FANtv.nl