FANtv-nl-logo-mobile

Computergebruik registeren

Wat gebeurt er allemaal op een computer? Met ManicTime kun je dat exact achteraf nagaan. Ideaal als je wilt weten waar je tijd blijft of als je wilt weten wat de kinderen op de PC uitvoeren.

registreren computer

ManicTime legt alles vast. Welke programma wanneer gebruikt zijn, en hoe lang en hoevaak bepaalde websites bekeken worden.

Een dag computergebruik wordt door ManicTime grafisch weergegeven (zie afbeelding hieronder). Globaal kun je nu zien wanneer de computer gebruikt is, en wat voor soort werkzaamheden er toen zijn uitgevoerd. Dat zie je aan de gebruikte kleuren. Ga je met je muis over de grafiek dan krijg je gedetailleerde informatie te zien.

manictime

In de video hieronder kun je zien hoe je eenvoudig tabellen en grafieken kun laten maken van de verzamelde informatie. Met slechts enkele handelingen kun je een tijdverantwoording van je computergebruik laten maken. Vooral voor bedrijven is dit ideaal.

ManicTime kent een gratis versie en een Pro versie voor zakelijk gebruik. Voor huisgebruik is ManicTime Free ruim voldoende. Daarmee kun je precies zien welke software en websites er gebruikt worden en hoe lang. 

Hier kun je Manic Time gratis downloaden.

Tags: gratis software, tijdregistratie