FANtv-nl-logo-mobile

Keukenschanieren

  • Guests
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
06 dec 2002 18:54 #1 door Guests
Keukenschanieren werd gestart door Guests
Wat is de methodiek, bevestigen en infreezen, ten behoeve van Keukenschanieren.
- Wat is de afstand tot de rand van het houd etc.
- Tips?
- etc.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Guests
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
22 dec 2002 11:43 #2 door Guests
Beantwoord door Guests in topic Keukenschanieren
Er is een speciale frees die je in de boormachine kan zetten. Achterop de verpakking staan de diverse naten.
Succes

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Guests
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
06 jan 2003 14:02 #3 door Guests
Beantwoord door Guests in topic Keukenschanieren
Die informatie zoek ik ook.
De frees heb ik maar de verpakking is helaas weg.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Guests
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
07 jan 2003 17:51 #4 door Guests
Beantwoord door Guests in topic Keukenschanieren
Bij alle scharnieren die ik heb gebruikt is de afstand tussen zijkant en uit te frezen gat altijd 4 mm geweest, Succes

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Guests
  • Onderwerp Auteur
  • Bezoeker
  • Bezoeker
15 jan 2003 20:49 #5 door Guests
Beantwoord door Guests in topic Keukenschanieren
Je kan de scharnieren zowel boren als frezen
Boren is natuurlijk goedkoper
De goede methode voor het boren
Boormachine in een boorstandaart
Proefvindelijke de juiste diepte instellen
En een aanslag met de juisten afstand van de rand (,meestal 4mm )is ook wel handig
Als dit te veel werk is dan kan je een plankje maken waarje een gat in boort ter grootte van het scharnier op dat plankje schroef je dan een aanslaglatje op de goed maat(4mm) en dat plankje klem je op het duertje met een lijmklem
Wel goed opletten dan dat je niet te diep boort
Groetjes Marinus

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.171 seconden