FANtv-nl-logo-mobile

Patisson bewaren

  • Bernardo
  • Bernardo's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
Lees meer
28 juli 2006 16:54 #1 door Bernardo
Patisson bewaren werd gestart door Bernardo
Deze Patisson gaat vanavond onze maag in. Als dat maar goed gaat. Nou dat lijkt me wel want hij is zo biologisch als het maar kan maar ik heb er nog meer.





Hoe lang kan je patisson bewaren, nee niet voor de sier maar voor het consumeren. Hoe kan je dat het beste doen en heeft iemand nog lekkere recepten met Patisson. Ik heb inmiddels wat recepten van het internet afgehaald: Gesmoorde patisson, patisson tomaatschotel, patisson met couscous, patisson met garnalen en wokken met patisson. Nog meer kookervaringen, kortom zie verder "Over dit forum"... Ik ben benieuwd, jij ook Hans denk ik.

Ik ben niet goed maar ook niet gek

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bob-the-builder
  • Bezoeker
  • Bezoeker
28 juli 2006 17:11 #2 door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic Patisson bewaren
Hier hebben ze het over max. 2 weken.
Nog wat info .
Bob the builder38926.8016782407

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bernardo
  • Bernardo's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
Lees meer
01 aug 2006 23:49 #3 door Bernardo
Beantwoord door Bernardo in topic Patisson bewaren
Dank je Bob, dat je dat toch weer vind !! Ik loop me regelmatig suf te zoeken op het internet zoals nu ook weer met het inmaken van knoflook. Nu wel gevonden bij Cees' knoflooksite. Passen jullie een bepaalde manier toe of zo om doelgerichter te zoeken op www ?

Ik ben niet goed maar ook niet gek

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • GJC
  • Bezoeker
  • Bezoeker
02 aug 2006 05:09 #4 door GJC
Beantwoord door GJC in topic Patisson bewaren
Zoeken is meer ervaring en de juiste zoektermen gebruiken dan dat we iets bijzonders doen hoor. Ennuh....... voldoende tijd hebben [img]smileys/smiley4.gif[/img].

Ik ontdek net dat een goed geheugen en brede belangstelling ook helpen [img]smileys/smiley1.gif[/img] GJC38931.3072222222

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bob-the-builder
  • Bezoeker
  • Bezoeker
02 aug 2006 09:26 #5 door Bob-the-builder
Beantwoord door Bob-the-builder in topic Patisson bewaren
De juiste zoekterm is de grootste truc.
Daarnaast heb ik een redelijk uitgebreide favorietenlijst waarin ik interessante sites zet.
Op die manier bouw je je eigen naslagwerkje op.
Voor sommige dingen heb je inderdaad wel eens veel tijd nodig, maar meestal gaat het redelijk vlot.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

  • Bernardo
  • Bernardo's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
Lees meer
02 aug 2006 09:40 #6 door Bernardo
Beantwoord door Bernardo in topic Patisson bewaren
Ja ik heb natuurlijk ook zo'n favorietenlijstje maar dat loopt ook weer uit de kluiten, er zijn gewoon veel te veel sites...[img]smileys/smiley36.gif[/img]


By the way, de Patisson schotel smaakte goed, heeft veel weg van courgette.

Ik ben niet goed maar ook niet gek

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Tijd voor maken pagina: 0.157 seconden

© FANtv.nl