- Berichten: 156
- Ontvangen bedankjes 0
Selder
- marc_4
-
Onderwerp Auteur
- Offline
- Expert Boarder
-
Minder
Lees meer
- marc_4
-
Onderwerp Auteur
- Offline
- Expert Boarder
-
Minder
Lees meer
- Berichten: 156
- Ontvangen bedankjes 0
- impulsje
- Bezoeker
-
06 mei 2007 14:44 #3
door impulsje
Beantwoord door impulsje in topic Selder
Bladselder wordt zowel gebruikt in soepen als in groentegerechten. Het zijn vooral het blad en de bladsteel die voor consumptie gebruikt worden . Groene selder wordt niet in tomatensoepen gebruikt omwille van zijn bittere smaak die het het hier nalaat. Gele selder is minder sterk van smaak als groene en debladstelenworden hier gebruikt als stoofgroente en in witte sausen.
Knolselder waarvan de verdikte wortel gebruikt wordt in zowel soepen, rauwkost of als gekookte groente in saus is minder sterk van smaak als de bladselder.
(Bron WWW.GOOGLE.NL zoekopdracht groene selder)
www.tuinadvies.be/groente_selder.htm impulsje2007-05-06 16:44:47
Knolselder waarvan de verdikte wortel gebruikt wordt in zowel soepen, rauwkost of als gekookte groente in saus is minder sterk van smaak als de bladselder.
(Bron WWW.GOOGLE.NL zoekopdracht groene selder)
www.tuinadvies.be/groente_selder.htm impulsje2007-05-06 16:44:47
Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.
Tijd voor maken pagina: 0.194 seconden