FANtv-nl-logo-mobile

Supersnelle handzaag

IRWIN heeft met de nieuwe Xpert de handzaag voor de beste zaagprestaties. Het geheim zit in de drievoudig geslepen vertanding, waardoor ze bij het duwen en het trekken zagen.Deze TGT (Triple Ground Teeth) geslepen tanden zijn 25% meer efficiënt en 40% sneller dan dubbel geslepen tanden. Een merkbaar verschil ten opzichte van andere zagen.Ergonomisch
Als je veel moet zagen is het wel prettig dat de zaag goed in de hand ligt. Daarom hebben de IRWIN zagen een ruim ergonomisch handvat dat bestaat uit twee componenten dat met schroeven is bevestigd en is het blad 1mm dik, een stuk dikker dan normaal. Dit allemaal voor maximale stabiliteit en extra veiligheid.


Speciale coating
Xpert handzagen zijn verkrijgbaar met een universele, fijne en grove vertanding, in verschillende lengtes en met een speciale lak of PTFE coating. De coating vermindert de weerstand en verlengt de levensduur van de zaag.Inkepingen
De grove handzaag heeft extra diepe inkepingen om het zaagsel nog sneller af te voeren. Ideaal voor het afkorten van balken of MDF.  Door de grove vertanding zou de aanzet maken lastig kunnen zijn. Daarom zitten er aan de punt van het zaagblad een aantal fijne tanden. De fijne handzaag is geschikt voor hardhout en de universele zaag voor verschillende soorten hout.


IRWIN biedt ook een assortiment speciaalzagen, zoals kap- en gasbetonzagen die net als de Xpert handzagen bij de professionele vakhandel verkrijgbaar zijn.


Kortom, goed zaagwerk vraagt om een goede handzaag.

Vergelijkbare artikelen